hemkommen

Just hemkommen från en mycket bra vecka i Göteborg där allt stod still för ett tag och nu försöker jag få någon ordning på hur den närmsta framtiden ska te sig. Men även framtiden som är längre bort. Den som kan vara svår att föreställa sig och därmed fatta beslut om. Vill försöka lysna till alla hjärtats drömmar. För visst borde dem vara där för en anledning? Men tänk om priset är för högt?! Vet inte hur långt jag är villig att gå.
 

busunge!


emanuel

 

snö

Gud är sannerligen den största konstnären.

Indien mars del 3

Vårt huvudansvar under praktiken var att hålla i läxhjälpen för barnen i byn. Att planera samlingar och lära ut på engelska, som varken för dem eller för oss var modersmålet kunde vara lite knepigt. Dessutom var de mellan 5-15 år. Ja, nog var det knepigt ibland. Men alltså, vilka barn!♥ Vi lärde ju känna dem väldigt bra pga arbetet men även för att vi helt enkelt bodde i samma by och träffade på varandra varje dag. Dessa barn har verkligen fastnat i mitt hjärta. Kan sakna dem så oerhört. 
 
Det var i huset i bilden här under vi höll i läxhjälpen:
Vi gjorde allt tillsammans. Denna gemenskap med dessa tjejer var verkligen obeskrivlig. Ni kan ju bara tänka er hur mycket jag kan sakna det!
 
 

RSS 2.0