nyklippt

 
För ett tag sedan klippte jag mig! Det kändes så luftigt och lätt med fönat, kortare och stylat hår att det var tvunget att dokumenteras!
 
 

Indien februari del 2

Efter ett tag flyttade vi från vår kalla lägenhet till ett annat hus. Det var dock en bit dit från vår lilla by. En slingrig och uppåner stig vi gick flera gånger per dag. Genom våra få hindi-ordkunskaper kunde vi hålla en kortare konversation med byborna vi mötte längst vägen. 
Ofta så behövde vi stanna upp lite för att förundras över hur vackert det var.
Och så kunde vi hälsa på våra kompisar som bodde i det här huset bl.a!
När vi var lediga åkte vi från vår lilla by till staden. Där hängde vi väldigt mycket på caféer och åt annat än ris och dal.
 
Ni kan ju bara tänka er hur mycket jag saknar detta!

Indien februari -13

I mitten på februari 2013 åkte jag på världens resa till Indien. Det fotades massor, men jag har inte förrän nu orkat gå igenom och redigera alla dessa bilder. Alltså denna nostalgi när man tittar tillbaka på alla bilder! Hursom tänkte jag visa upp här hur vi hade det. Det lär bli flera Indien-inlägg!
 
Här är då Indien-teamet som inte kände varandra särskilt bra och som var nervösa men otroligt taggade på 3månaders vistelsen i norra Indien.
Bland det första vi gjorde var att köpa tyger för att skräddaren skulle sy upp (!) indiska kläder till oss. Dog lite över alla dessa vackra tyger! 
Åt Indisk snabb-mat!
Vår skräddare! <3
Häpnades alltid över hur vackert allt var!
Och apor såg man lite överrallt!
Första tiden bodde vi i en egen lägenhet, det var väldigt mysigt, och vi trivdes! Men det var så oerhörtoerhört kallt (vi kallade lägenheten för kylskåpet)!!! Vi dansade innan vi skulle sova för att hålla uppe värmen. Men bland det bästa med lägenheten var denna utsikt!! Alltså. Hur ofta får man ha en sådan utsikt?!
Vi hade endel plugg också. Som sagt, kallt var det. Men fin utsikt!
 

RSS 2.0