Picknick

pic: Sofia och Fanny (?)
 
Den efterlängtade picknicken som för mig slutade, eller snarare började med en stukad fot och fortsatte med smärta. Men vilken dag det var ändå! Färgfestivalen var full igång och för första gången åt vi med händerna, india-style. Lät barnen få leka typiska svenska lekar, vissla medan du äter mariekex, förvirring och mycket skratt! Våra finafina barn. Vad jag saknar dem!

tre personer jag tycker mycket om

 
 

Bästa kvällen på Götabro

Delade lyckan med dessa lyckliga genom en överraskningsgrillfest. 

Första tiden i Indien

Dessa bilder har jag tagit från vår praktik-blogg, som vi tråkigt nog inte hade tiden att satsa så mycket på som vi hade önskat, men ja, det är ju inte så konstigt att man inte vill lägga ner tid på en blogg när man är på andra sidan världen. Iallfall. Bilderna är inte mina. Antingen är det Sofias eller Fannys, men antar att det är en blandning av bådas :)
 
 
Första tiden i Indien bestod av mångamånga nya intryck och ofta undrade vi vad vi höll på med där borta. Allt var så annorlunda. Och vi frös. Kära tider vad vi frös hela tiden. Det syns faktiskt på bilderna hur kallt det var. Vi köpte tyger, åh, alla dessa vackra tyger! Häpnades av den otroliga utsikten. Vi slutade aldrig med det. Delade bästa brownie sundae med Nathalie och försökte komma in i den indiska vardagen. Vilka tider det var! Saknar allt. Hela tiden. (Utom kylan förstås.)
 
Jag har massor med bilder från Indien i min dator. Dessa kommer till hösten. Tills vidare blir det några upprepande men fina Indien-bilder!
 

mobil-bilder

När jag och Hanna städade undan allt från vårt rum innan vi skulle åka iväg på praktik såg det ut såhär. Tomt.
Min bönegrupp på Götabro (minus Stina).
Gulligullilitenkissemisse. Ville ta hem den!
Fina systrar som satt framför mig på Linnéa och Pemas bröllop!
Och så jag och Sepideh.
Hängde med Anton på bryggan några dagar innan han skulle åka iväg igen. 
Och så en glad Viktoria på hennes student!
Jag och Julia hade en dag en India-day då jag berättade om Indien, vi tog på oss punjabis och åkte till indisk restaurang och åt mat, och sedan på kvällen såg vi en av de bästa bollywoodfilmerna; 3 Idiots. Sesese!
Under lappis blev det är Reunion av götabronorrlänningarna. <3
Och reunion fortsatte men denna gång med gamla Betlare.
Och Melker och jag.
 

Sommardagar

Två veckor av min sommar har jag spenderat i mysigaste Helen Elisabeth Kyrka i Gammlia som kyrkvärd med Marcus. Bästa sommarjobbet. Pyssla och baka gör man ju också på sommaren!

vinter från analoga

 
Jag framkallade bilderna från pappas gamla canon analoga kamera för ett tag sedan. Verkligen som julafton att få se bilder man glömt bort att man tagit! Så det lär bli en hel del analoga bilder framöver. Här har vi ett fantastiskt vinterland i norrland, min fina Samira och vovven såklart.

Betel- Reunion

Melker och jag styrde upp en riktigt lyckad grillkväll. Så kul att träffa gamla betlare samlade! Det var en sån kväll jag inte orkade fota, så jag är tacksam att Amanda tog dessa fina bilder!
 
Och imorgon vänner, då drar jag på tågluff!!!!!!!!
 

RSS 2.0