Radioactive

Här är en video som Stina och andra från skolan skapade. Den handlar som ni nog förstår om självbild. Se se se!
 

grilla

Igår var vi ett gäng från Götabro som var ute och grillade. Bra grej!
Nu är helgen slut och när jag tänker efter inser jag att jag inte har gjort en enda viktig sak under hela helgen. Bara vilat, hängt med människor, sett film och bakat. Tänk att få ha det så bra! Och jag tänker att jag ändå har gjort det viktigaste, övat mig på att inte göra/följa mina attgöra-listor utan bara ta dagarna som de kommer.

canon analogt från sommaren 2012

 
Äntligen är visum-ansökningarna färdiga och skickade. Som vi har kämpat med dem! Hoppas för allt i världen att vi får visum så att vi kan komma in i Indien, och att vi får dem i tid. 

från hösten

När några från bibelskolan var hemma hos Erika!

Hej!

Jag kom tillbaka till Götabro för en vecka sedan ungefär och det är verkligen fantastiskt att vara tillbaka igen. Att ha tid till att göra det man vill göra. Vi hade bönevecka i veckan med retreat, då vi bl.a. hade mediafasta och tystnad i 1,2 dygn. Det var märkligt att ett helt internat som vanligtvis är fullt av liv var alldeles knäppt tyst. Man hörde inget annat än sina egna tankar. Vilka insikter man fick! Annars så är det rätt mycket förberedelser inför Indien, det är inte länge kvar nu!
 
 
Jag mår väldigt bra!

Nyårsafton

Spenderades med ett härligt gäng i Holmsund och temat var: 70-tal.

canon analoga

Bilder från sommaren 2012 av pappas analoga canon.
 
Startade första dagen på nya året med bön och lovsång med vänner. Bästa starten.

RSS 2.0