Hur jag bor på Götabro

För nån vecka sedan var det galet fint väder här. Mitten på november och vårsol. Vad hände där? Jag passade på att fota lite hur det ser ut här. So, here we go:
 
Här är "huvudbyggnaden", där vi har lektionssalen, matsalen, biblioteket osv.
Och här är "evangelisten", där tjejerna bor.
Här är mitt och Hannas rum!
Och jag har målat en del.
Utsikten från fönstret.
Helt fantastiskt att få ha handfat i ens rum!
Mycket bilder <3 på människor jag saknar.
Det är verkligen fint att få dela rum med någon. Så märkligt egentligen, men så mysigt! Att kunna prata om hur dagen varit och berätta hemlisar och skratta och fnissa och säga godnatt innan man går och lägger sig. Jag tycker om Hanna. 
Det här huset heter "vilan" och där bor typ besökare (?)
Och här ser ni hur långt gångavståndet är mellan evangelisten (tjejhuset) och huvudbyggnaden.. <3
Längst till höger har vi det mysigaste kapellet, där vi har våra onsdagsmöten osv, i mitten är "khilen", killhuset, och år höger "evangelisten".
Vilken utsikt!
vackra götabro!

mintgrönt


fler analoga

här kommer fler bilder från de analoga som togs för flera år sedan. tycker det är så roligt med dessa bilder. så ung man har varit! och sista bilden. hahaha. fantastiskt.

höstlov del 2

 
Styrde upp fikakväll, träffade vänner på café station och hemma hos dem. Men framförallt tog jag det väldigt lugnt på höstlovet och umgicks mycket med familjen. Vi kollade ofta på film och åt Ben & Jerry´s. Det var uppskattat! 

höstlov del 1

 
Hade ett fantastiskt höstlov! Träffade nära vänner, firade min mamma och min moster. Åt god mat. Bakade chokladtårta med hallonmousse (såå god!). Och myste med katten och hunden. Enormt söta!

sådant som inte händer

 
Innan jag flyttade till Götabro hittade jag en gammal kamera och tro det eller ej så fanns det en film däri som jag inte framkallat!! Hade ingen aning överhuvudtaget när jag hade fotat med den sist. Så jag framkallade och kolla! Måste varit för sju år sedan eller nått. Detta är från min kusins bröllop i Grekland. Åh, så fint!

jag och min bror

 
 

att åka tåg

och sen buss, och sen flyg, och sen bil, och tillslut kom jag fram till kära umeå. tur att man har fintjejorna med sig och kan spendera timmarna med bibelstudium, skratt, prat och att äta. mys.

några bilder som togs innan höstlovet

Lite såhär ser det ut på Götabro!
 
Och såhär har vi det i hallen. Det har varit inne att pärla här på götabro, därav hur det ser ut.

En dag när vi hade en lektion om socialt engagemang så kom en kille i klassen på att vi skulle göra en auktion till ett arbete som heter "house of gloria" (http://houseofgloria.se/), det är ett stödboende för mammor och barn. det var galet kul och vi samlade ihop 15000!!!! Så då åkte vi dit, lämnade pengarna och passade på att kolla hur enormt vackert det är, och så fikade vi! Här kommer lite bilder därifrån:

Och såhär ser House of Gloria-huset ut!

RSS 2.0