Något jag har skapat

Två tygpåsar har jag sytt. Och efter att jag målat en bakgrund med hjälp av konstnärskniv och textilfärger, så använde jag mig av fotoscreentryck och tryckte ett kärleksbrev på grekiska som pappa skrev till mamma för flera år sedan.


Min favoritfödelsedagJag fyller år den tredje september och jag brukar alltid fira mina födelsedagar. Det är så enormt roligt att samla ihop vänner och bara ha det trevligt. Min bästa födelsedag var nu när jag fyllde 18, det droppade in människor under hela dagen och kvällen och jag bara kände mig så välsignad!


21-02-2012

nu: scones och p100


Breathtaking


pic: http://www.ryleyd.com/liontakiart.blogg.se

Glöm inte att besöka min konstblogg: liontakiart.blogg.se. Där kan ni se alla nya tavlor jag målat. Har just nu utställning i Stadskyrkan i Umeå. Har ni vägarna förbi så far dit och kika!

(tack snälla Amanda, som fotade mina målningar)


Dag 15 - Mina drömmar

Att ta studenten. Gå bibelskola. Resa runt i världen. Få hjälpa människor, känna mig behövd. Få förståelse. Bli berörd av olika intryck. Utveckla fotograferingen. Målandet. Skrivandet. Musiserandet. Att sy. Lära känna människor över hela världen. Se platser som tar andan ur en. Dansa salsa i Latinamerika. Bo nära havet. Lära mig språk. Fördjupa mig i olika språk. Ordna stora fester och tillställningar.  Bli kär. Bli inspirerad, få ge inspiration. Bli bröllopsfixare. Bli projektledare för olika kreativa projekt. Vara bland barn. Utforska nya platser. Vara spontan. Andas. Leva i nuet. Vara på konserter. På festivaler. Bli sårbar. Få röra vid någons inre. Skrika ett vårskrik. Gråta av lycka. Dansa med någon när den första snön kommer. Dansa tills benen viker sig. Få ett strukturerat lugn och harmoni. Få ställa ut konst. Utvecklas.Leva i lycka. Lära mig nya saker. Gifta mig. Få barn. Läsa alla möjliga böcker. Leva i Guds kärlek. Följa Hans plan. Bli häpnad.Tågluffa. Bo i ett stort hus. Starta eget företag. Äga en mysig inspirations kafé där allas kreativitet är viktig. Sova under bar himmel. Känna mig levande. Finnas. Känna mig hemma någonstans. Åstadkomma något viktig. Förstå något litet. Släppa kontrollen. Få se helande. Under. Volontärarbeta. Le så att jag får ont i kinderna. Vara bland vänner. Kramas. Vila tryggt i Guds närvaro.

 
(jag älskar att drömma mig iväg, att ha mål, och att se att drömmar faktiskt slår igenom, bli till verklighet. så som många av dessa redan har gjort. jag ser möjligheter. <3)


februari

Livet ser mest ut såhär just nu. Och nu vill jag bara göra bort rapporten.


Only love can change us

 
 
 
 

Ser du mig i natt?
Under trädens kronor och
genom nattens begär?
Ser du mig då livet försvinner
i din hand?
När allt annat ropar ditt namn?


Detaljer

Lite detaljer från mitt rum. En ny tavla som jag har målat. Och en ny kort skjorta jag har fyndat.

Idag var vi på universitet och kollade på olika utbildningar. Även fast det på många sätt är lockande att gå där någon gång i livet, så känns det enormt långt bort. Har svårt att tänka mig själv att välja att fortsätta plugga och plugga, när det finns så mycket annat att upptäcka. Kanske överraskar jag mig själv och hamnar där ändå.

Idag är planen att jag ska måla.Så det är vad jag ska göra.


RSS 2.0