Nu är det dags!

 
Gud får leda mig dit jag är menad att gå.
 
 
 

"Gläd er alltid i Herren. Än en gång vill jag säga: gläd er. Låt alla människor se hur fördragsamma ni är. Herren är nära. Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar. Då skall Guds frid, som är mera värd än allt vi tänker, ge era hjärtan och era tankar skydd i Kristus Jesus."

Filipperbrevet 4: 4-7


sötisar

 
Jag överraskade min bror med denna söta kissekatt! Han blev glad. Och det blev även Harris, som också fick en kissemiss. 

från förra året

 
älskar kärlekspar.

från mobilen

 
 Detta är mobilbilderna efter Grekland. 
 

fler från engångskameran


jag är i trygga händer, för jag vet att du redan har räddat mig

 
Dagarna flyger iväg och jag försöker träffa så många som möjligt nu innan jag åker iväg. Dagarna fylls med gemenskap, glädje och kramar. Träffar vänner hela tiden och jag bara fylls av tacksamhet, vilken välsignelse att ha er i mitt liv. 
 
Idag ska jag börja packa.

hennes namn betyder "fred" på grekiska

 
Och här är fler av mina bilder från min kusindotter!

från engångskamera

 
 
 
 

en fredag


swedish grace och moleskine

 
Dagarna paserar förbi och jag fyller dem med kompishäng och ibland ritande. Snart flyttar jag och har därmed skaffat mig en hel del skrivböcker. Tycker speciellt om min moleskine. 

little princess

 
Och här har vi min vackra kusinbarn från Grekland som ville att jag skulle fota henne och leka med henne mest hela tiden. Man kunde ju inte säga nej till denna prinsessa!

pastell


RSS 2.0