Det tickar
pic: Pauline

De två klockorna i mitt rum tickar. Alldeles för högt. Vid mitt nattduksbord står tekoppen full och redo att drickas upp. Istället för att fokusera på att förbereda mig för engelskanationella sitter jag och tänker på hur mycket man inte vet om andra. Hur vi är så lika, men ändå så olika. Hur vi, jag, så lätt kan döma, kan ha fördomar.  

Tavlan är klar. Jag tänkte lämna in den imorgon. Dagen har varit bra, nio cd-skivor från cdon.com hade anlänt till mig brevlåda. Det ska lyssnas till mycket bra musik. Och imorgon mina vänner, imorgon kommer den stora Nobelfesten äga rum i Hamnmagasinet. Det kommer bli fantastiskt! Vilket projekt och jag Julia har haft under året! Juna har verkligen blivit det vi drömt om.

Kommentarer
Postat av: Maja från Juna

Fina Kristina! Åh vad jag älskar din blogg. Hittade den precis nyligen :) Du skriver så fina saker, tar så fina bilder, skriver så fina saker och har en sån otroligt fin stil. Beundrar dej verkligen! Är så glad att du startade Juna och att jag träffade dej och Julia. Ni är bäst! Hoppas att vi kommer att ses snart ändå. Kraam <3P.s Kommer verkligen att fortsätta läsa din blogg i fortsättningen :)

2011-05-06 @ 21:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0