Lite fynd
Här är det har jag fyndat i helgen, och allt för endast 190 riksdaler.

 

Idag vaknade jag på det bästaste sättet. Min kära vän som just nu är i Indien ringde mig och hans första fråga var om han fick köpa en sunset- tavlan av mig. Jag tyckte att han var konstig. Och jag blev djupt berörd. Åh.

Och det bästaste citatet från gårdagen var av en vän:

”Från och med nu så vill jag att du skickar bilder på dina tavlor innan du säljer dem! den var sjukt fin…Nej, alltså ser du inte hur fin den är?...Jag ska lätt ha värsta Liontaki samlingen av tavlor ska du se!”

<3

Dagen har varit rätt perfekt. Telefonsamtal, tedrickande och film med en vän. Pianospelande, danspeppning och skrattattacker och ”nu ska vi be att spotify ska funka” (det funkade tillslut), och drömlängtan, våffelätande och mys med vän, lovsångsstund, och nu ska jag spendera min kväll med Jane Austens ”Stolthet och fördom”.


Mellan varje bokstav

”Tror inte du att jag la märke till vartenda utropstecken du skrev?
Att jag skilde mellan varje bokstav och analyserade dess betydelse?
Att jag läste om och om igen och funderade på vad du hade tänkt då du skrev det du skrev?
Försökte läsa dolda påstående,
förstå dolda tankar,
undermedvetna känslor
och åsikter?
Tror inte du att jag fortfarande minns?
Hur punkterna var placerade,
var frågetecken var lagda,
ordens sammanhang i meningarna?
Dina formuleringar,
dina ordval.
Tro mig, jag minns.”


lite såhär såg det ut då Julia fyllde 18 <3

Kulturnatta 2011

Peace & LoveMin bror har skaffat glasögon och är snygg.


Melker 21

Förra lördagen hade jag det såhär trevligt! Med mina knasiga-underbara vänner. Melker blev 21 nämligen och att äta grillat var super! 


Klippt mig


bästaste fredag med de mest taggade!


Dör.


Det tickar
pic: Pauline

De två klockorna i mitt rum tickar. Alldeles för högt. Vid mitt nattduksbord står tekoppen full och redo att drickas upp. Istället för att fokusera på att förbereda mig för engelskanationella sitter jag och tänker på hur mycket man inte vet om andra. Hur vi är så lika, men ändå så olika. Hur vi, jag, så lätt kan döma, kan ha fördomar.  

Tavlan är klar. Jag tänkte lämna in den imorgon. Dagen har varit bra, nio cd-skivor från cdon.com hade anlänt till mig brevlåda. Det ska lyssnas till mycket bra musik. Och imorgon mina vänner, imorgon kommer den stora Nobelfesten äga rum i Hamnmagasinet. Det kommer bli fantastiskt! Vilket projekt och jag Julia har haft under året! Juna har verkligen blivit det vi drömt om.

Valborg 2011


Någonting Större
Jag säger som Stina, någonting större var verkligen någonting större! 


RSS 2.0