Livet leker


Kommentarer
Postat av: Amanda

Livet leker och du steker! :)

Vacker du är <3

2011-06-04 @ 00:21:24
URL: http://abansson.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hej!Förlåt för seeent svar. Nu var det faktsikt du som gjorde min dag. Tack så hjärtligt. Jag blev rörd av det du skrev.Hur mår du idag? Wow vad fin du är. Du ger en positiv energi till människor det syns.Kramar och trevlig helg

2011-06-04 @ 00:51:34
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Julia

FINIS!

2011-06-07 @ 08:47:30
Postat av: elin-alice

åh, vad du är fin!re: om textil- och modedesign i skara. så himla bra utbildning! verkligen värt ett år av ens långa liv. man lär sig enormt mycket och har användning av året även om man inte skulle vilja fortsätta med något textilt yrke.

det fanns de som aldrig hade sytt förut och det fanns de som gått hantverksprogrammet på gymnasiet, så förkunskaper är ingenting att oroa sig över. man får lära sig allt från grunden genom att sy detaljer, och sedan sy hela plagg i sin egen stil men i olika projekt. alla ska t.ex. sy ett ytterplagg i sömnaden och väva med materialet lin vävningen.

hälften av utbildningen handlar alltså om vävning, vilket i princip ingen sysslat med innan - men det är mycket häftigare än man tror! dessutom har man formgivning, materiallära och lite dräkthistoria en gång i veckan. och jättemånga bra studiebesök, varav ett par stycken nog går att hitta i min blogg.

och så fikar man en massa, tillsammans med sin underbara klass. jag har trivts väldigt bra, och jag är ganska säker på att det är fina människor som söker varje år. det senaste året var det bara tjejer i klassen med en ålder mellan 19 och 49 år, men majoriteten är 20-25.

sen är förstås inte allt fantastiskt. skara är en tråkig stad och de sista veckorna blev jag till exempel på dåligt humör bara jag såg den ena av våra lärare (finns två och en halv), men de känslorna har gått över nu efteråt. saknar alltihop så mycket!

2011-06-10 @ 19:11:47
URL: http://medmiranda.blogg.se/
Postat av: elin-alice

(och om du undrar något mer så är det bara att fråga!)

2011-06-10 @ 19:13:33
URL: http://medmiranda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0