LyckorusEfter en vemodig process att packa är nu resväskorna klara, hunden har åkt iväg till vännerna som ska ta hand om honom under fyra veckor, boken är utläst, vännerna är omkramade och nu går tankarna till vad jag vill göra först då jag kommer fram. Lyckorus i hela kroppen. Åh, som jag har längtat!


Melankoliskt kaos

 
Dina känslor i musiken
Dina känslor i färger
och i uttryck
och i handling
och i glädje
och i betvivlande hjärtan

Kaos i själen,
kaos i längtan,
kaos i upprymdheten,
kaos i saknad,
kaos i besvikelsen

Magnifika människor,
svävande själar som söker deras rätta centrum.
För att för vissa är det inte ristat i sten,
som för andra


Orkar. Inte. Packa.

...

Jens 

Konstutflykt med älskade mammaLappis 2011


En sommarkväll som var mycket mörkare än vad vi ville, men vi var glada ändå


Under stjärnorna 


Perfekta grillkvällar
Glada vänner med ansikten fulla av förväntan, god grillad mat, lekar, spel och den berömda sittdansen. Fotografering och mys i ett stort hus. Nyfikna öron och pinsamma sanningar. Glada skratt och bra samtal. En riktigt fin kväll.


Livet just nu

Livet just nu är så som det alltid bör vara. Avkopplande. Jag njuter varje dag av min ledighet. Dagarna blir fyllda av kreativitet på flera olika sätt, och jag trivs. Matlagning där man upptäcker nya smaker som man tycker om. Färgfyllda tavlor med nya motiv och nya färgkombinationer. Med lila skrivstilsbokstäver fyller jag min dagbok. Bon Iver fyller mitt rum med musik dag in och dag ut. Fotograferandet har kommit igång nu igen, och åh vad den har varit saknad. Grillkvällar, pick-nickar, promenader med vänner. Med nya vänner, med gamla vänner. Den grekiska boken som har stått vid mitt nattduksbord under ett halvår är nu vid mina händer konstant och idag läste jag ut precis hälften av den. 225 sidor återstår. Och den berör mig ända in i själen. Kombinationen med tv-serien påverkar mig och numera tänker jag inte längre på svenska, utan även på grekiska. Min plan har lyckats. Planer på sy nya sommarklänningar och att ta tag i pianospelandet lär bli till handling om några dagar. Jag vill göra allt, och jag vill göra inget, som vanligt. Men jag trivs. Åh, älskade sommar.


En vän


GrillkvällJag har även firat mina vänner! Vi får till Hällan och grillade. Jag och Viktoria gjorde några enormt goda kladdkaksmuffins med massor med smält choklad i! De fick också öppna en hel del presenter och hela kvällen var supermysig! Det var också ett gäng killar som var där och bl.a. ville vara med på kort (så när vi gick fick de muffins som var över). Senare på kvällen drack vi laktitste hos Josefin och allmänt myste! Jättefin kväll med mina favoriter!


Idag
New York-tavla

Direkt efter peace började jag att måla. Detta är en tavla som Jens länge har frågat efter, så nu tog jag tag i det och målade den! Han visade hur han ville att den skulle se ut (sista bilden är originalet), men han ville ha mindre gult och inte dem där paraplymänniskorna. Så detta blev resultatet!


P&L del 2

Dessa bilder är från de sista dagarna. Veronica Maggio, I Blame Coco (som förövrigt var en av favoriterna), 30 Seconds to mars, Me and my army, M.I.A, Teddy bears, Underoath, Kapten röd, Mando Diao, Bob Dylan, Daniel Adams Ray, och Håkan, åh Håkan.. det var verkligen en perfekt slut på en fantastiskt festival.

Sen såg vi flerband också, som jag inte fotade, bl.a. Miss Li och The Ark! Sista bilden ser ni en sliten Kristina, en mycket sliten Kristina och nog var det lite ledsamt att det var slut på festivalen. Men ack vad skönt att få komma hem och duscha, sova i en riktig säng och bara få vara hemma!


P&L del 1Dessa bilder är lite blandade från dag ett och två. Jimmy eat world, Lykke Li och Kings of leon var fantastiska!! Det var enormt varmt de första dagarna och det blev mycket parkhäng på grund av att det var få band som spelade då. Mycket trevligt med mina fina tjejer!


Sommarpromenad med en vänMysig långpromenad längs älven och åkrar. Samtalsämnen om drömmar, resor, hus, spontana händelser och mycket mer. 


Älskade vän, äntligen 18
Segway till balen och pysselkväll

Jag vet, det var alldeles för länge sedan jag har här sist. Jag har haft det alldeles underbart under mina lediga dagar. Åh, man har då verkligen varit med om vackra stunder! Har inte haft tid förrän nu att ladda upp bilder och redigera, ja, det finns mycket jag vill dela med mig av! Men det lär ta sin tid. Fast jag är tillbaka nu, och jag ska stanna i två veckor till!

 

Här ser ni först två väldigt omtyckta människor. Mina goda vänner Viktoria och Simon som åkte segway till balen och var allmänt supercoola. 

Ungefär en vecka senare fick jag äntligen pysseldagen jag skulle fått för typ nio månader sen. Men bättre för sent än aldrig. Det blev enormt mysigt och Amanda, Josefin och Viktoria hade fixat massor med pysselgrejer som vi kunde skapa kreativa grejer med! Under den dagen skapades min pyssel-gäst-inspirations-dag-bok. Den ska ni få se mer av någon annan dag! På kvällen bakade vi kladdkaksmuffins och åt det med mjölk. Perfekt pysseldag.


RSS 2.0