Second handEn secondhand-runda med dessa tjejer! Fyndade (Josefins förtjänst) världens finaste hatt! Och äntligen har jag färg till att fortsätta måla (+ 10 canvars.. crazy!) Har ni tips på vad jag kan måla så säg till ;)


17 april"Bella: Once I was lost in a forest. I was afraid. My blood pounded in my chest and I knew my heart’s strength would soon be exhausted. I saved myself without thinking. I grasped the two syllables closest to me, and replaced my heartbeat with your name."

"I realized then I'd been wrong about him all my life, thinking that he wanted death, was waiting for it. How is it possible I never knew, never guessed? Truth grows gradually in us, like a musician who plays a piece again and again until suddenly he hears it for the first time."Jag fann inspirationen. Under natten målade jag, på den största duken jag hittade. Var nervös att mitt sett att uttrycka mig genom att måla skulle ha bleknat efter en sådan lång tid utan några nya tavlor. Att det skulle vara en för stor utmaning att börja med denna duk. Och kanske var den för stor utmaning. Men lyckan jag känner när jag målar finns fortfarande imig. Och det är väl det som är det viktigaste?

 

Som vanligt då målarprojekt finns i mina tankar så är det den enda som finns i mina tankar, det finns inget utrymme förnågot annat. Att målarfärgerna är då slut och att affärerna är stängda på grund av att det är en söndag har gjort mig nästan galen. Vill måla, vill måla- abstinens. Jag har levt mig in i en bok istället denna dag. Med nästan halva oläst på morgonen har jag nu bara några fåtal sidor kvar. Och pianospelandet ska bli kvällens sysselsättning.


Juna cup-cakesDagens bästa:

Fick VG i HTML koderna ( :O :O :O wow!!)
Skickade in psykologi uppgiften nyss, som jag trodde jag skulle behöva göra klar på lovet.
Bakade scones för ett tag sedan.
Ska köpa gofika till svenska nationella imorn!
Jag och Julia kan handla hur många Juna-grejer som helst för våra statsanslagspengar.
Vart taggad på att vara med i K-ung.

 

Dagens mindre bra:

Börjar bli riktigt förkyld. (igen? Vad händer???)
Vi har nationella prov imorn.
Jag är så trött att jag skulle kunna somna nu direkt.
Finns inga goda cup-cakes kvar :(
Har himla ont i magen.


Skolflicka med sin favoritväska
Krage med en virkad remsa

 Här är klänningen som jag sydde en dag under sportlovet.

Snart tickar klockan till midnatt, till fredag. Denna vecka innehöll alldeles för mycket plugg. Och samma sak blir det nästa vecka. Helgen ska vi inte ens prata om. Bara plugg. Men mitt i all stress och plugg så är jag så tacksam för att jag har så mycket gott framför mig. Så många bra stunder väntar och så mycket kommer att upplevas! Solen sken idag igen, och det känns i hela kroppen.

RSS 2.0